Middenbouw A

Welkom op de groepspagina van Middenbouw A.

Juf Mithra en juf Ilse staan voor deze groep.

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag is juf Mithra voor de klas.

Woensdag is juf Ilse voor de klas.

Maandag: Judo - Handdoek mee

Dinsdag: Gym - Gymkleding en handdoek mee

Donderdag: Gym - Gymkleding en handdoek mee

Huiswerk:

Op woensdag word het huiswerk ingeleverd en op vrijdag krijgen de kinderen nieuw huiswerk mee.

26 nov 2019 - Zelf succescriteria opstellen
Preview foto We hebben zelf succescriteria opgesteld voor het tekenen van een sinterklaas. De juf had een sinterklaas getekent waar nog heel veel bij miste. De sinterklaas had geen mantel, geen staf en geen baard. De leerlingen hebben product succescriteria opgesteld en zijn daarna gaan controleren of alle succescriteria er opstonden. Daarna zijn alle prachtige sinterklazen opgehangen.

26 nov 2019 - Beelden aan zee
Preview foto Museum bezoek: Beelden aan zee

Begin november zijn de middenbouw groepen naar het museum Beelden aan zee geweest. Met de bus gingen we richting het strand van Schevingen. De reis er naar toe was al gelijk leuk! In het museum hebben we de tentoonstelling van Niki de Saint Phalle bekeken. Daarbij hebben wij zelf een beeld mogen kleien. Dit museum bezoek hoort bij het thema identiteit. Daar zijn we mee bezig tot aan de voorjaarsvakantie.