Bovenbouw C

Welkom op de groepspagina van Bovenbouw C!

05 okt 2019 - Schoolreisje
Preview foto Vrijdag 4 oktober zijn de middenbouw, bovenbouw en schoolverlaters groepen met schoolreisje naar de Efteling geweest. Ondanks de regen hebben de leerlingen een hele leuke dag gehad!

02 okt 2019 - Opening Kinderboekenweek
Preview foto Vanochtend hebben wij feestelijk de Kinderboekenweek geopend op het schoolplein. Het thema is Reis mee! Alle klassen hebben een land gekozen waar ze de komende dagen meer over gaan leren. Het land dat BBC gekozen heeft is Suriname. Vandaag hebben wij al een start gemaakt met het maken van een mindmap over Suriname, in de vorm van Suriname.

10 sep 2019 - Denk eraan!
Op maandag 16 september hebben de leerkrachten een studiedag en op dinsdag 17 september is het Prinsjesdag, dus dan zijn de leerlingen vrij!

04 sep 2019 - Kennismakingsgesprekken
Gesprekken bij juf Rajshrie

Gideon

Woensdag 11 sept. 12.20u

Khadija

Vrijdag 13 sept. 15.00u

Romaysae

Vrijdag 13 sept. 15.10u

Denis

Vrijdag 13 sept. 15.20u

Hamza

Vrijdag 13 sept. 15.30u

Erntem

Rabiya

Vrijdag 13 sept. 15.40u

Efe

Vrijdag 13 sept. 15.50u

03 sep 2019 - Welkom

Beste leerlingen en ouders/verzorgers,

Op deze groepspagina zullen wij belangrijke en vooral leuke informatie met u delen. Dit kunnen foto's en filmpjes zijn van uitjes en leuke momenten uit de groep. Maar ook zullen wij informatie plaatsen m.b.t. huiswerk, gesprekken met de leerkracht e.d.

Kom regelmatig terug voor een kijkje!

Groetjes,

juf Rajshrie en juf Maaike